Dış dengede olumlu gelişme! Dış ticaret açığı hızla azalıyor Dış dengede olumlu gelişme! Dış ticaret açığı hızla azalıyor
Türkiye Şeker Fabrikaları “TÜRKŞEKER” için BİN 350 işçi alımında sona gelindi. Adaylar yarın da dahl olmak üzere 13 farklı şehir için başvurularını 8 farklı branşa yapabileceklerdir. İşte il il kontenjanlar, ünvanlar ve başvuruların yer aldığı haberimiz.
TÜRKŞEKER işçi alımı il il kontenjanları
Ağrı 96, Ankara 99, Burdur 106, Elazığ 70, Van/Erciş 91, Konya/Ereğli 83, Eskişehir 95, Konya/Ilgın 97, Kars 116, Kastamonu 82, Malatya 102, Balıkesir/Susurluk 105, Uşak 108, Yozgat 100 olmak üzere 1350 kadro var.
Türkşeker işçi alımı başvuru nitelikleri
İş makineleri operatörü, tır şoförü, mekatronik bakım onarım teknisyeni, kimya teknisyeni, elektrik teknisyeni, bilgisayarlı makine teknisyeni, metal teknolojisi teknisyeni, inşaat teknisyeni alımı il kontenjanları:
23 işçi alımı İş Makineleri Operatörü için olacak ve en az İlköğretim mezunu ve G Sınıfı Sürücü Belgesi ve C Sınıfı Sürücü Belgesi, 35 yaş adaylar başvurabilecektir.
1 işçi alımı Tır Şoförü için olacak ve en az İlköğretim mezunu olmak En az 2 (iki) yıllık CE Sınıfı Sürücü Belgesi sahip olmak, 40 yaş adaylar başvurabilecektir.
723 işçi alımı Mekatronik Bakım Onarım Teknisyeni için olacak ve endüstri meslek lisesi (Mekatronik, Makine Bakım Onarım, Kimya Proses, Kimya Laboratuvar, Gıda Teknolojisi, Makine, Mekanik, Bilgisayarlı Makine İmalatı, Endüstriyel Bakım Onarım, Endüstriyel Kontrol, Elektronik Sistemler veya Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri) mezunu olmak veya Lise ve dengi okul mezunu, 35 yaş adaylar başvurabilecektir.
383 işçi alımı Kimya Teknisyeni için olacak ve endüstri meslek lisesi (Kimya Proses, Kimya Laboratuvar veya Gıda Teknolojisi) mezunu olmak veya Lise ve dengi okul mezunu, 35 yaş adaylar başvurabilecektir.
56 işçi alımı Elektrik Teknisyeni için olacak ve endüstri meslek lisesi (Elektrik, Elektrik Teknolojisi, Elektrik Tesisatları ve Dağıtımı veya Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü) mezunu olmak veya Lise ve dengi okul mezunu, 35 yaş adaylar başvurabilecektir.
50 işçi alımı Mekaniker Buhar Kazanları Teknisyeni için olacak ve endüstri meslek lisesi (Yapı Tesisat Sistemleri, Isı Tesisat Sistemleri, Isıtma ve Sıhhi Tesisat; Isıtma Doğalgaz İç Tesisatçısı, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme, Tesisat ve Enerji Sistemleri veya Soğutma ve İklimlendirme Sistemleri) mezunu olmak veya Lise ve dengi okul mezunu, 35 yaş adaylar başvurabilecektir.
14 işçi alımı Bilgisayarlı Makine Teknisyeni için olacak ve endüstri meslek lisesi (Bilgisayarlı Makine İmalatı, Bilgisayar Destekli Makine İmalatı, Endüstriyel Kalıp, Bilgisayar Destekli Endüstriyel Modelleme, Bilgisayar Destekli Makine Ressamlığı veya Mekanik) mezunu olmak veya Lise ve dengi okul mezunu, 35 yaş adaylar başvurabilecektir.
98 işçi alımı Metal Teknolojisi Teknisyeni için olacak ve endüstri meslek lisesi (Kaynakçılık, Elektrik Kaynağı, Metal Doğrama, Çelik Konstrüksiyon veya Metal İşleri) mezun olmak veya Lise ve dengi okul mezunu, 35 yaş adaylar başvurabilecektir.
2 işçi alımı İnşaat Teknisyeni için olacak ve endüstri meslek lisesi (İnşaat Teknolojisi Alanı) mezun olmak veya Lise ve dengi okul mezunu, 40 yaş adaylar başvurabilecektir.
Türkşeker işçi alımı başvurları
Türkiye Şeker Fabrikaları için 1350 işçi alımı başvuruları Türkiye İş Kurumu İŞKUR’dan yapılabiliyor. Adaylar başvurularını 27 Eylül 2024 tarihi dahil yapabilecekler. Başvurular İŞKUR e-şube üzerinden internet ile, ALO 170 nolu hattan veya işkur hizmet birimlerinden yapılabilecek.
Editör: Editör Melek