Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Nasıl Erişilir?

2024 TUS 2. Dönem Sınavı ve 2024 STS Tıp Doktorluğu 2. Dönem Sınavı soru kitapçıkları ve cevap anahtarları, ÖSYM’nin resmi web sitesinden erişime açıldı. Adaylar, temel soru kitapçığı ve cevap anahtarlarına ÖSYM'nin AİS sistemi üzerinden T.C. kimlik numarası ve aday şifreleri ile ulaşabilecekler.

Trabzonspor - Kayserispor Maçı Canlı İzle Şifresiz! Bein Sports 1 Trabzonspor Maçı Bedava İzle Trabzonspor - Kayserispor Maçı Canlı İzle Şifresiz! Bein Sports 1 Trabzonspor Maçı Bedava İzle

Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Yayınlanma Tarihleri

TUS soru kitapçığı ve cevap anahtarı, 28 Ağustos 2024 saat 23:59’a kadar erişilebilir durumda olacak. Bu süre zarfında adaylar, sınavda karşılaştıkları soruların doğruluklarını ve cevaplarını inceleyebilirler.

Sınavın İçeriği ve Beklentiler

18 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilen TUS sınavında, çoktan seçmeli sorular yer aldı. Adaylar, mesleki bilgi sınavında iki testteki sorulara verdikleri doğru ve yanlış cevapları değerlendirme fırsatı bulacaklar. Sınavın ardından, TUS ve STS Tıp Doktorluğu sınavı soruları ve cevapları hakkında detaylı bilgiye erişmek isteyen adaylar, belirtilen tarihe kadar ÖSYM’nin web sitesinden gerekli bilgilere ulaşabilecekler.

ÖSYM TUS SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN

Editör: SEVİLAY YUMUŞAK