Mersin’de Firari Hükümlü Dron ile Yakalandı: 22 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Ekiplerin Titiz Çalışmasıyla Ele Geçirildi

Mersin’in Tarsus ilçesinde, uyuşturucu ticareti yapmak ve cezaevinden firar etmek suçlarından hakkında 22 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, jandarma ekiplerinin yaptığı titiz takip sonucu yakalandı. Yakalama anı ise dron kameralarına saniye saniye yansıdı.

Jandarma Ekipleri Firariyi Dron ile Takip Etti

Mersin İl Jandarma Komutanlığı, Tarsus ilçesinde uyuşturucu madde ticareti ve cezaevinden firar suçlarından 22 yıl hapis cezası bulunan şahsı yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Jandarma ekipleri, firarinin gündelik işçi olarak kırsal alanda çalıştığını ve denetimlerden geçebilmek için kardeşine ait kimlik kartını kullandığını tespit etti.

Minibüsle Firariden Kaçmak İsterken Jandarma Ekiplerine Yakalandı

Toplanan bilgiler ışığında harekete geçen jandarma ekipleri, firarinin minibüsle hareket ettiğini fark etti ve dron kameralarıyla minibüsü takip etmeye başladı. Ekipler, minibüsün yol kenarında geçiş yaparken barikat kurarak, aracı durdurdu. Yapılan operasyon sonucu, 22 yıl hapis cezası bulunan hükümlü yakalanarak gözaltına alındı.

Adli İşlemler Tamamlandı, Cezaevine Gönderildi

Jandarma ekipleri ve adliye işlemlerinin ardından yakalanan hükümlü, cezaevine teslim edildi. Bu başarılı operasyon, jandarma ekiplerinin azimli çalışmaları ve teknolojik takip yöntemleriyle gerçekleştirildi.

       

Beton Mikseri Kazası: Trafik Kilitlendi, 1 Yaralı Beton Mikseri Kazası: Trafik Kilitlendi, 1 Yaralı

Benzer içeriklere ulaşmak için tıkla! En güncel Kahramanmaraş haberleri ve Maraş haberleri burada!

Kaynak: iha