Adana’da ‘3. Tespih ve Doğal Taşlar Fuarı’ düzenlenecek Adana’da ‘3. Tespih ve Doğal Taşlar Fuarı’ düzenlenecek
Kamuya ilk defa atanmak üzere devlet personeli alımında 42 bin 159 lira net maaş verilecek. Teknik Hizmetler kadrosu için açıktan atama yoluyla memur alımı başvuru tüm hususların hemen bu yazımızdan inceleyebilirsiniz.
Memur alımı başvuru genel şartları
Başvuru için adayların Devlet Memurları Kanunundaki şartlara haiz olması,
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması
Askerlikle ilişiği olmaması,
Kamu haklarından mahrum olmaması,
Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli olmaması,
Daha önce çalıştığı kamu kurum, kuruluşlarından disiplinsizlik ya da ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmaması gerekmektedir.
Kamu personel alımı başvuru nitelikleri ve maaş detayları
Tekniker alımı kadrosu için başvurular Teknik Hizmetler sınıfı dokuzundu derece kadroya gerçekleştirilecek. Adayların önlisans “Harita, harita kadastro, harita ve maden ölçme, harita teknikerliği, harita ve kadastro” mezunu olmak, en az ehliyete sahip olmak ve 2024 KPSSP93 puan türünden en az 75 puanı olması gerekiyor.
TH sınıfı 9. Derece tekniker maaşı NET olarak 42.159 liradır. Sendika aidatı, evli ve çocuk sayısına göre aylık maaş artışı da ayrıca olmaktadır.
Bozköy Belediyesi personel alımı başvuru süreci
Niğde ili Bozköy Belediyesi için devlet personeli alımı başvuruları 21 - 23 Ekim 2024 tarihleri arasında olacak. Başvurular online olarak e-mail adresine, şahsen ya da posta ile gerekli belgeler gönderilerek yapılabilecektir.
Bozköy Belediyesi devlet personeli alımı başvuru kılavuzu.
Editör: Editör Melek