Antalya'nın Kaş ilçesinde jandarmanın eş zamanlı operasyon ve uygulamalarında 48 motosiklet sürücüsüne toplam 710 bin 960 TL ceza kesildi. Motosikletin arasında hırsızlık malı olduğu tespit edilen 1 motosikletin, şase numarasının kazınmış olduğu belirlendi.
Antalya il Jandarma Komutanlığı Trafik Şube ile KOM Şube Müdürlükleri koordinesinde, Kaş İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince suç ve suçlulara yönelik Kaş Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla eş zamanlı operasyon ve denetimler gerçekleştirildi.
Yapılan faaliyet sonucunda, şase numarası kazınmış, hırsızlık malı olduğu tespit edilen motosiklet ile tescil işlemi yapılmayan motosikletler yakalanarak trafikten men edildi. Ekipler, 48 motosiklet sürücüsüne 710 bin 960 TL ceza kesiti.
Uygulamalarda ise 1100 vatandaş, 410 araç sorgulandı, 5 aranan şahıs yakalandı.
48 Motosiklet Sürücüsüne Toplam 710 Bin TL Ceza Kesildi
Jandarma ekiplerinin eş zamanlı operasyon ve uygulamalarında, 48 motosiklet sürücüsüne toplam 710 bin 960 TL ceza kesildi. Operasyon sırasında hırsızlık malı olduğu tespit edilen bir motosikletin, şase numarasının kazınmış olduğu belirlendi. Ekipler, bu tür yasa dışı faaliyetlerin önüne geçmek amacıyla denetimlerini sıkılaştırarak, çalıntı motosikletlere yönelik operasyonlarına devam ediyor.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler
İslam Memiş altın yatırımcılarını uyardı: Bu seviyelerden alım riskli
14 Aralık İstanbul elektrik kesintisi: Hangi ilçelerde elektrikler kesilecek?
15 Aralık Pazartesi Okullar Tatil Mi? Hangi İllerde Kar Tatili Olacak?
Kahramanmaraş’ta 14 Aralık 2025 elektrik kesintisi: Hangi mahallelerde elektrik olmayacak?
Kahramanmaraş'ta bugün vefat edenler 14.12.2025
14 Aralık 2025 Pazar yayın akışı: Bu akşam ATV, Kanal D, FOX, Show TV, STAR, TRT 1 ve TV8’de ne var?





