Geleneksel Yöntemle Üretiliyor: “Anne Eli Değmiş Gibi” Lezzet
Firma yetkilisi Çağatay Tanır, yıllardır geleneksel yöntemlerle ürettikleri şalgamın tam anlamıyla evde yapılan şalgama benzediğini belirtti. "Evde nasıl yapıyorsak, şişeye koyduğumuzda da aynısı oluyor. Her yudumda eski günleri hatırlatan bir lezzet sunuyoruz" dedi. Ürünlerinde hiçbir katkı maddesi bulunmadığını ve doğal yöntemlerle üretim yaptıklarını vurgulayan Tanır, bu şalgamın kalitesinin, anne eli değmiş gibi olduğunu ifade etti.
Yıllık Üretim Kapasitesi 20 Milyon Litreye Ulaşıyor
Büyük Usta & Serfressh Şalgam, cam ve pet şişelerde üretim yaparken, 20 milyon litreye ulaşan yıllık üretim kapasitesine sahip. Acılı ve acısız şalgam çeşitleriyle ürünlerini pazara sunan firma, doğal kırmızı biber kullanarak acılı şalgamlarını hazırlıyor.
2025 Hedefi: Daha Fazla Ülkeye Ulaşmak
Firma, 2025’te üretim kapasitesini artırmayı ve daha fazla ülkeye ihracat yapmayı hedefliyor. Tanır, “Hedefimiz bu eşsiz lezzeti daha fazla ülkeye tanıtmak ve ülke ekonomisine katkı sağlamak. Üretimimizi artırarak istihdam yaratmayı planlıyoruz” dedi. Ayrıca, fuarlara yeniden katıldıkları için heyecanlı olduklarını ve bu etkinlikten güzel geri dönüşler beklediklerini belirtti.
Şalgamın Sağlık Faydaları ve Kültürümüzle Bağlantısı
Şalgamın sağlık açısından birçok faydası olduğuna da dikkat çeken Tanır, “Şalgam sindirimi kolaylaştırır, bağışıklık sistemini güçlendirir ve doğal bir içecek alternatifi sunar. Avrupa’da Türkler ve yerli halklar tarafından da sıkça tüketiliyor. Bizim amacımız, Türk halkının şalgamı daha fazla keşfetmesini sağlamak” ifadelerini kullandı.
SEO Uyumlu Başlık Önerileri:
- "Adana'nın Şalgamı, Antalya Fuarında Dünyaya Tanıtıldı"
- "Büyük Usta & Serfressh Şalgam, 2025’te Dünyaya Açılmayı Hedefliyor"
- "Antalya'da Tanıtılan Adana Şalgamı, Yılın Gıda Fuarına Damgasını Vurdu"
- "Geleneksel Yöntemle Üretilen Şalgam, Dünya Pazarına Adım Atıyor"
- "Büyük Usta & Serfressh Şalgam, Antalya'da Lezzetini Paylaştı"