Antalya, Dağ Bisikleti Heyecanına Ev Sahipliği Yapacak

Antalya, 10-13 Nisan 2025 tarihlerinde Trans Taurus Dağ Bisikleti Etap Yarışları’na ev sahipliği yapacak. Yarış, yerli ve yabancı bisiklet tutkunlarını bir araya getirecek. Antalya'nın Kemer ilçesi, 10-13 Nisan tarihleri arasında dağ bisikleti tutkunlarını ağırlayacak. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Trans Taurus Dağ Bisikleti Etap Yarışları, sporculara heyecan dolu bir parkur sunacak. Etkinlik, "Bisikletin Kalbi Kemer’de Atıyor" sloganıyla düzenlenecek ve katılımcılar, 200 kilometrelik zorlu bir parkurda yarışacak.

Yarış Parkuru ve Etaplar

Trans Taurus Dağ Bisikleti Etap Yarışları, 10 Nisan’da başlayacak ve 4 gün sürecek. İlk etap, Kemer ilçe merkezindeki Mustafa Ertuğrul Aker Parkı’ndan başlayacak ve 20 kilometrelik sıralama etabının ardından 11-13 Nisan tarihlerinde 60 kilometrelik zorlu etaplarla devam edecek. Yarışçılar, Toroslar’daki sedir ormanlarında mücadele verecek. Son günün sonunda, en iyi dereceleri elde eden sporcular ödül töreninde kupalarına kavuşacak.

Katılımcılar ve Kayıt Durumu

Bu yılki yarışa, yerli ve yabancı toplamda 140 sporcu katılacak. Kayıtlar hala devam ederken, bisiklet sporuna ilgi duyanlar için bu etkinlik kaçırılmayacak bir fırsat. Etkinlik, dağ ve gravel bisikleti tutkunlarını bir araya getirerek sporculara zorlu bir parkurda yarışma imkanı sunacak.

Joao Pereira, Alanyaspor ile 1,5 Yıllık Sözleşme İmzaladı Joao Pereira, Alanyaspor ile 1,5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Benzer içeriklere ulaşmak için tıkla! En güncel Kahramanmaraş haberleri ve Maraş haberleri burada!

Kaynak: iha