Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünce, balık işleme ve pişirme etkinliği düzenlendi.
Kahramanmaraş’ta ‘Üreten Yöre Üreten Türkiye’ projesi ile şehrin gastronomisi tanıtılırken aynı zamanda üretici ile pazarlayıcı kesim bir arada buluştu.
Toros Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri için ceket giyme töreni düzenlendi.
Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünce, balık işleme ve pişirme etkinliği düzenlendi.
Kahramanmaraş’ta ‘Üreten Yöre Üreten Türkiye’ projesi ile şehrin gastronomisi tanıtılırken aynı zamanda üretici ile pazarlayıcı kesim bir arada buluştu.
Toros Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri için ceket giyme töreni düzenlendi.
Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünce, balık işleme ve pişirme etkinliği düzenlendi.
Kahramanmaraş’ta ‘Üreten Yöre Üreten Türkiye’ projesi ile şehrin gastronomisi tanıtılırken aynı zamanda üretici ile pazarlayıcı kesim bir arada buluştu.
Toros Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri için ceket giyme töreni düzenlendi.