Burdur’da Kaçakçılık ve Uyuşturucu Ticareti Operasyonu: 5 Tutuklama

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bucak ve Gölhisar ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarla, kaçakçılık ve uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik önemli bir mücadeleye imza attı. 1-18 Şubat tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda 18 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan yargılama sürecinde, 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaçakçılık Ve Yasaklı Maddeye Geçit Yok (5)

Operasyonda Ele Geçirilen Kaçak Ürün ve Uyuşturucular

Yapılan operasyonlarda, 125 gram kubar esrar, 2 gram skunk, 46 gram bonzai, 11 kenevir tohumu ve çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi. Ayrıca, 2 adet elektronik terazi, 1 iklimlendirme sistemi, 6 adet kullanma aparatı, 1 tabanca, 1 tabanca şarjörü, 3 mühimmat, 7 kilogram tütün, 25 bin 280 adet makaron, 14 elektronik sigara ve 2 adet makaron doldurma makinesi de operasyonlar sırasında bulundu.

Kaçakçılık Ve Yasaklı Maddeye Geçit Yok (1)

Yargı Süreci ve Sonuçları

Burdur İl Jandarma Komutanlığı'nın operasyonları, kaçakçılık ve uyuşturucu ticareti ile mücadelede kararlılıkla devam ediyor. Gözaltına alınan 18 kişiden 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yetkililer, operasyonların devam edeceğini ve Burdur'da suçların önlenmesine yönelik çalışmaların hız kesmeden sürdürüleceğini belirtti.

Kaçakçılık Ve Yasaklı Maddeye Geçit Yok (3)Kaçakçılık Ve Yasaklı Maddeye Geçit Yok (2)Kaçakçılık Ve Yasaklı Maddeye Geçit Yok (6)


Kaynak: İHA