Dernek tarafından dar gelirli ailelerin giyim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla oluşturulan "İyilik Kapısı" mağazasında düzenlenen organizasyonda, 500 yetim çocuk kendileri için hazırlanan giysi ve ayakkabıları seçerek aldı.

Kahramanmaraş'ta 500 Yetime Giysi Yardımı Yapıldı (1)Yetim Çocuklara Destek İçin Farkındalık

Hayrat İnsani Yardım Derneği Kahramanmaraş Temsilcisi Muhammed Ubeyd Köşker, etkinliğin Ramazan ayının 15. gününe özel olarak düzenlendiğini belirterek, bu günün dünya genelinde yetim çocuklara yönelik farkındalık oluşturmak açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Köşker, dernek olarak 21 ülkede aktif çalışmalar yürüttüklerini ve 16 bin yetime düzenli destek sağladıklarını ifade etti.

Kahramanmaraş'ta 500 Yetime Giysi Yardımı Yapıldı (5)"500 Yetim Çocuğun Sevinci Paylaşıldı"

Köşker, yetim çocukların temel ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra, onlara güvenli ve umut dolu bir gelecek sunmayı hedeflediklerini belirterek, "Bugün 500 Türk ve Suriyeli yetim kardeşimizi giyindirerek mutluluklarına ortak olduk. Onların duasını almak bizim için en büyük kazanç" dedi.

Kahramanmaraş İstiklalspor’dan Fırtına Gibi Galibiyet Kahramanmaraş İstiklalspor’dan Fırtına Gibi Galibiyet

Kahramanmaraş'ta 500 Yetime Giysi Yardımı Yapıldı (2)Ramazan Boyunca Yardımlar Devam Ediyor

Hayrat İnsani Yardım Derneği, Ramazan ayı boyunca yardımlarını sürdürüyor. Dernek, 34 ülkede gıda kumanyası ve iftar programları düzenlerken, Kahramanmaraş’ta her gün 1000 kişilik iftar organizasyonu gerçekleştiriyor. Yetim çocuklar ve ihtiyaç sahibi aileler için yapılan bu yardımlar, Ramazan’ın manevi atmosferini daha da anlamlı hale getiriyor.

Kaynak: AA