Kahramanmaraş şehir merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Ahır Dağı bağ evinde doğa ile iç içe yaşayan emekli asker Mustafa Uludağ, doğadaki hayvanları da unutmuyor.

Kahramanmaraş Dahil 51 Şehirde TEİAŞ’tan 435 Devlet İşçisi Alımı Başladı Kahramanmaraş Dahil 51 Şehirde TEİAŞ’tan 435 Devlet İşçisi Alımı Başladı


  Uludağ, şehir merkezindeki manav, değirmen ve apartmanlardan topladığı atık yiyecekleri yaşadığı bölgeye çıkarıyor.
  Kuşlar için ağaç dallarına ekmek ve elma bırakan emekli asker, yaban hayatın devamına katkı sağlıyor. Uludağ, “Çürük elmalar çöpe gidecekti özellikle içinde kurt olduğu için kuşların hoşuna gidiyor.

Hurdalardan tel aldık ve tellere bağladığım elmaları ağaçlara asıyoruz. Bu işlemi her yıl yapıyorum. Terk edilmiş evcil hayvanlar ve yaban hayvanları bu şekilde beslemeye çalışıyoruz. Manavlardan çürümüş ürünleri, değirmenlerde buğday kırıntıları topluyorum, buradaki hayvanlara bırakıyoruz” diye konuştu.

Editör: ATİLLA ŞAKACI