Kahramanmaraş’ta iki sürücü arasında kavga: Biri bagajı açınca diğeri tabanca çekti Kahramanmaraş’ta iki sürücü arasında kavga: Biri bagajı açınca diğeri tabanca çekti
Kar Yağışı Etkisini Artırırken, Büyükşehir Belediyesinin Müdahalesi Sürüyor
Büyükşehir Belediyesi, özellikle Afşin, Elbistan, Göksun, Ekinözü, Nurhak ve Andırın ilçelerinde etkisini sürdüren kar yağışıyla mücadeleyi hız kesmeden devam ettiriyor. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ile Kuzey İlçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, ana arterler ve kırsal mahallelerde yolların açık tutulması için iş makineleriyle kar küreme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor.
Şehir Merkezinde Buzlanmaya Karşı Önlemler Artırıldı
Şehir merkezinin yüksek kesimlerinde ise kar yağışına karşı önlemler en üst seviyeye çıkarıldı. Ekipler, karın etkisini artırması durumunda hızlı bir müdahale için gerekli ekipmanlarla hazır bekliyor. Olası buzlanmalara karşı tuzlama çalışmaları da hızla yapılmakta.
ALO 153 Çağrı Merkezi Vatandaşlara Destek Oluyor
Büyükşehir Belediyesi, olumsuz hava koşullarının etkisiyle ilgili olarak, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için sürekli sahada çalıştıklarını duyurdu. Herhangi bir aksaklık durumunda ise ALO 153 Çağrı Merkezi aracılığıyla ekiplerle iletişime geçilebileceği belirtiliyor.
Kesintisiz Ulaşım İçin Çalışmalar Devam Edecek
Büyükşehir Belediyesi, hava koşullarının etkisini kaybetmesine kadar çalışmalarını sürdürecek ve karla mücadelede anlık müdahalelerle güvenli ulaşım sağlanacak.

Editör: ATİLLA ŞAKACI