Kuzey İlçelerde Kar Yağışı Başladı
Afşin, Andırın, Elbistan, Göksun, Çağlayancerit ve Nurhak ilçelerinde, gece saatlerinden itibaren kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Kar kalınlığı, yüksek kesimlerde 30 santime kadar ulaştı. Karla mücadele ekipleri, olası kazalara karşı hazır bekliyor.

Kent Merkezinde Sağanak Yağış Devam Ediyor
Kahramanmaraş’ın merkezinde ise sağanak yağış etkili oldu. Kent genelinde yolda su birikintileri oluşurken, sürücüler ve yayalar zor anlar yaşadı. Belediye ekipleri, sağanak yağış nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlemlerini artırmış durumda.
Karla Mücadele Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerine ait karayolları kar temizleme ekipleri, kar yağışı nedeniyle kapanan yolların açılması ve olumsuzlukların engellenmesi için gece gündüz çalışıyor. Ekipler, özellikle yüksek kesimlerdeki yollarda çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Vatandaşlara Uyarı: Dikkatli Olun!
Yetkililer, kar yağışının devam ettiği bölgelerde sürücüleri ve vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Yüksek kesimlerde yoğun kar nedeniyle buzlanma riski de artarken, kar temizleme çalışmaları ile yolların ulaşılabilir olması sağlanmaya çalışılıyor.



