Başkan Görgel: “Kurtuluş Bayramı’mız Kutlu Olsun” Başkan Görgel: “Kurtuluş Bayramı’mız Kutlu Olsun”
Protokol ve Aile Birlikte Katıldı
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Toptaş’ın girişimiyle hayata geçirilen Şehit Hakan Akdere Gündüz Bakımevi’nin açılışına, şehir protokolü ve şehidin ailesi katıldı. Şehidin anne ve babası, törende duygusal anlar yaşadı.
Kahramanmaraş’ta Şehit Hakan Akdere Gündüz Bakımevi Açıldı (2)Şehit Babası Hüseyin Akdere: “İsimlerinin Yaşatılması Gurur Verici”
Törende konuşan şehit Hakan Akdere'nin babası Hüseyin Akdere, duygularını şu sözlerle ifade etti:     
“Böylesine güzel bir müesseseye şehidimizin isminin verilmesi, bizleri şehit ailesi olarak çok mutlu etti. Şehitlerimizin isimlerinin böyle yerlerde yaşatılması, onlara verilen değerin bir göstergesidir. Bu anlamlı projede emeği geçen herkese teşekkür ederim.”
Kahramanmaraş’ta Şehit Hakan Akdere Gündüz Bakımevi Açıldı-1Başkan Hanefi Toptaş: “Çocuklarımız İçin Anlamlı Bir Hizmet”
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Toptaş, açılışta yaptığı konuşmada, eğitimin önemine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:
“Bugün Onikişubat ilçemiz için anlamlı bir hizmeti hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Çocuklarımızın eğitim hayatına adım atarken en iyi şekilde desteklenmesi, ailelerimize güvenli bir ortam oluşturulması ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimi bizim en öncelikli görevlerimizden biri. 9 etkinlik alanıyla öğrencilerimizin keyifle vakit geçireceği bu tesisin şehrimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.”
Minikler İçin 9 Etkinlik Alanı
Şehit Hakan Akdere Gündüz Bakımevi, çocukların fiziksel, sosyal ve zihinsel gelişimlerini destekleyecek şekilde tasarlandı. 9 farklı etkinlik alanına sahip olan tesiste, çocukların güvenle vakit geçirebileceği bir ortam sağlanıyor.
Bu anlamlı projeyle şehitlerin hatıralarının yaşatılması ve miniklerin modern bir ortamda eğitim görmesi hedefleniyor.
Muhabir: Murat Kuşcu