Akrobasi Şovu Sosyal Medyada Paylaştı, Ceza Kaçınılmaz Oldu
Isparta’da bir sürücü, plakasız motosikletiyle trafiği tehlikeye atacak şekilde akrobasi hareketleri sergiledi. O anları kayda alarak sosyal medyada paylaşan şahıs, kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi. Ancak bu gösteri pahalıya mal oldu.
Emniyet Ekipleri Harekete Geçti
Görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Görüntülerden sürücünün kimliği ve motosikletin plakasız olduğu tespit edildi. Emniyet, kısa sürede şahsa ulaştı.
34 Bin TL’yi Aşan Ceza Uygulandı
Sürücüye, Karayolları Trafik Kanunu kapsamında trafik güvenliğini tehlikeye atmaktan dolayı toplam 34 bin 389 TL idari para cezası uygulandı. Yetkililer, bu tür tehlikeli davranışların hem sürücüyü hem de diğer yol kullanıcılarını riske attığını hatırlatarak vatandaşlara uyarıda bulundu.





