Obruk Şelalesi, Kar ve Yağmurun Ardından Çağlamaya Başladı
Adana'nın Saimbeyli ilçesinde bulunan Obruk Şelalesi, son dönemdeki kar ve yağmur yağışlarının ardından yeniden çağlamaya başladı. Şelalenin bu doğal güzelliği, bölgeyi ziyaret eden doğa tutkunlarını cezbetmeye devam ediyor.
Saimbeyli’nin Doğal Cenneti Yeniden Canlandı
Saimbeyli ilçesinin en dikkat çeken doğal güzelliklerinden biri olan Obruk Şelalesi, mavi kelebekleri ve kiraz çiçekleriyle ünlü. Son yağışlarla birlikte şelale yeniden akmaya başladı ve çevresindeki mesire alanı da kamp ve piknikçiler için düzenlendi. Bölge, doğa tutkunları için mükemmel bir kaçış noktası haline geldi.
Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal’dan Davet
Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal, bayram tatilinde doğa severleri ilçeye davet etti. Başkan Dal, "Obruk Şelalemiz, Saimbeyli'mizde saklı bir cennet, doğanın bize hediyesi. Bu yıl bahar ve yaz sezonuna hazırladık, yeni projelerle bölgenin hak ettiği değeri görmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Doğa tutkunlarını ilçemize bekliyoruz" dedi.
Şelale ve Çevresi Ziyaretçilerini Bekliyor
Obruk Şelalesi'nin berrak suları ve coşkuyla akışı, doğa severler için eşsiz bir manzara sunuyor. Saimbeyli'nin temiz havası ve doğal güzellikleri, bölgeye gelen ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim vadediyor. Şelale çevresi de kamp ve piknik yapmak isteyenler için uygun hale getirildi.
Benzer içeriklere ulaşmak için tıkla! En güncel Kahramanmaraş haberleri ve Maraş haberleri burada!