Adana'da Öğrencilerden Öğretmenlerine Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Adana'da Alparslan Türkeş Ortaokulu 6-C sınıfı öğrencileri, öğretmenlerine unutulmaz bir doğum günü sürprizi yaptı. "Bir öğrenci kavgada yaralandı" diyerek çağırdıkları öğretmenleri Şengül Çalışkan, sınıfa girdiğinde duygusal anlar yaşadı.

Firari Katil Jandarmanın Operasyonuyla Yakalandı Firari Katil Jandarmanın Operasyonuyla Yakalandı

Öğrencilerden Öğretmene Duygusal Doğum Günü Sürprizi (3)

Öğrencilerden Duygusal Doğum Günü Sürprizi

Şengül Çalışkan’ın doğum gününü kutlamak isteyen öğrenciler, öğretmenlerine sürpriz yapmak için farklı bir yöntem seçti. Öğrencilerden biri öğretmenini sınıfa çağırarak, "Sınıfta kavga çıktı, bir arkadaşımız yaralandı" dedi. Öğretmen Çalışkan, endişeyle sınıfa gittiğinde yerde yatan öğrencinin çiçek uzatıp "İyi ki doğdun" demesiyle duygusal bir an yaşandı. Öğrenciler, öğretmenlerine sarılarak doğum gününü kutladılar. Öğretmen Çalışkan, kendisi için hazırlanan yaş pastanın mumlarını üflerken gözyaşlarına hakim olamadı.

Öğrencilerden Öğretmene Duygusal Doğum Günü Sürprizi (5)

Öğretmen Çalışkan Duygusal Mesajlar Verdi

Öğretmen Şengül Çalışkan, öğrencilere olan sevgisini dile getirerek, öğretmenliğin sadece bir meslek değil, gönül işi olduğunu belirtti. "Öğrencim, sınıfta kavga olduğunu söylediğinde üzüldüm ama Mustafa Kemal’in çiçek uzatması beni çok mutlu etti. Onları çok seviyorum," diyerek duygularını paylaştı.Öğrencilerden Öğretmene Duygusal Doğum Günü Sürprizi (2)

Öğrencilerden Anlamlı Açıklamalar

Çiçek veren öğrenci Mustafa Kemal Aydın, "Öğretmenimiz için unutulmaz bir sürpriz yapmak istedik. O çok şaşırdı ama çok sevindi," diyerek sürprizlerinin anlamını anlattı. Öğrenciler Mustafa Eymen Keçe, Derin Çağla Genç ve Elif Hatice Aydın da, öğretmenlerinin duygusal anlar yaşadığını ve kendilerinin de bu sürprizle duygulandığını belirttiler.

Öğrencilerden Öğretmene Duygusal Doğum Günü Sürprizi (1)

Kaynak: iha