Isparta'da Son 24 Saatte 5 Bin 665 Araç ve Sürücü Denetlendi
Isparta'da trafik güvenliğini artırmak amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde, son 24 saat içinde toplam 5 bin 665 araç ve sürücü kontrol edildi. Bu denetimlerde 531 sürücüye çeşitli idari yaptırımlar uygulandı.
Motosiklet ve Hatalı Park Denetimleri
Ekipler, motosikletlere yönelik gerçekleştirdiği denetimlerde 892 aracı inceledi. Bu kontroller sonucunda 42 motosiklet sürücüsüne idari yaptırım uygulandı. Ayrıca, hatalı park yapan 92 araca da cezai işlem uygulandı.
Hız ve Alkol Denetimleri Sıkı Takipte
Radarlı hız denetimlerinde 205 araç, hız ihlali nedeniyle cezalandırıldı. Ayrıca, alkol denetimlerinde 77 araç ve sürücü kontrol edildi. Alkollü araç kullandığı belirlenen 3 sürücünün ehliyetleri geri alındı.
Trafik Kazaları ve Otobüs Denetimleri
Son 24 saatte Isparta genelinde 2'si yaralanmalı olmak üzere 3 trafik kazası meydana geldi. Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan 173 otobüs de denetimden geçirildi. Ekipler, denetimlerin amacının yalnızca işlem yapmak değil, trafik kazalarını engellemek ve can kayıplarını azaltmak olduğunu belirtti.