Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen turnuvanın final maçında Aliefendioğlu Mahallesi, Meşelik Mahallesi’ni 4-2’lik skorla mağlup etti. Turnuva sonunda Meşelik Mahallesi ikinci, Bahşiş Mahallesi ise Göçük Mahallesi'ni yenerek turnuvayı üçüncü tamamladı. Turnuvada dereceye giren takımlara kupa, madalya ve ödülleri takdim edildi. Final maçında şampiyon olan Aliefendioğlu takımı, ödüllerini Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’tan aldı.
"Spor sosyal bağları güçlendiren önemli bir araç"
Başkan Boltaç, turnuva ile köyler arasında dayanışmayı ve kardeşliği pekiştirmeyi amaçladıklarını söyledi. Sporun sosyal bağları güçlendiren önemli bir araç olduğuna dikkat çeken Boltaç, "Final maçını finale yakışır bir yerde oynamak istedik. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne talepte bulunduk. Müdürümüz de bizi kırmadı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Keyifle izledik. Uzun yıllardır yapılıyordu ama sekteye uğramıştı. Bundan sonra her yıl futbol turnuvalarının devamı gelecek. Asıl mesele, birlik ve beraberlik ruhunu aktarabilmek. 39 mahallemiz 96 maç yaptı. Çok şükür sorunsuz, güzel bir şekilde bitirdik. Bence Tarsus bunu başardı" dedi.
Tarsus'ta Geleneksel Köylerarası Futbol Turnuvası düzenlendi
Tarsus Belediyesi tarafından köyler arasındaki dayanışmayı ve birlikteliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen Geleneksel Köylerarası Futbol Turnuvası sona erdi. Toplam 39 takımın mücadele ettiği turnuvada, Aliefendioğlu Mahallesi şampiyon oldu.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler
Araç alımında altınla mı TL ile mi borçlanmalı? İslam Memiş'ten kritik uyarı
14 Aralık İstanbul elektrik kesintisi: Hangi ilçelerde elektrikler kesilecek?
Şarjınızı doldurun! Ankara'da 14 Aralık elektrik kesintisi: İşte etkilenecek ilçeler
15 Aralık Pazartesi Okullar Tatil Mi? Hangi İllerde Kar Tatili Olacak?
Kahramanmaraş’ta 14 Aralık 2025 elektrik kesintisi: Hangi mahallelerde elektrik olmayacak?
Kahramanmaraş'ta bugün vefat edenler 14.12.2025





