Yangın Saat 13.00'te Başladı

Yangın, 4 Şubat günü saat 13.00 sıralarında Konyaaltı ilçesinin Tünektepe mevkiinde meydana geldi. Bölgedeki dumanları fark eden vatandaşlar, durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine, Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve Orman Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler olay yerine sevk edildi.

Rüzgarın Etkisiyle Yangın Hızla Yayılıyor

Şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla yayılan yangına ekipler müdahale etmeye devam ediyor. Ekiplerin, yangını kontrol altına almak ve daha geniş alanlara yayılmasını engellemek için yoğun çaba harcadığı bildirildi. Yangının büyümesini engellemeye yönelik çalışmalar sürerken, çevre köyler için de tedbirler alındı.

Antalya'daki yangınla ilgili son gelişmelerin ardından, yetkililer yangının tamamen söndürülebilmesi için ekiplerin bölgedeki çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

Kaynak: İHA