"Çalışmalarınız Her Türlü Takdirin Üstündedir"
İftar öncesinde jandarma personeline hitap eden Vali Ünlüer, güvenlik güçlerinin vatanın bölünmez bütünlüğü ve Kahramanmaraş’ın huzuru için büyük bir özveriyle görev yaptığını belirtti. Ünlüer, şu ifadeleri kullandı:
"Siz kıymetli güvenlik güçlerimizin, ülkemizin birlik ve beraberliği için yürüttüğü çalışmalar her türlü takdirin üstündedir. Vatan uğruna can veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum.
Bu kutsal görevde gösterdiğiniz fedakârlıklar için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum."
Programa Yoğun Katılım
İl Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen iftar programına, Vali Mükerrem Ünlüer’in yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Ali Küpeli, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Tayfun Özbek ve çok sayıda jandarma personeli katıldı.
Program, duaların okunmasının ardından oruçların açılmasıyla sona erdi.