Antalya’da Yangın Draması: Evini Kaybeden Aile Zor Anlar Yaşadı

Antalya'nın Kepez ilçesinde, bir evde meydana gelen yangında, evlerini kaybeden aile büyük bir dram yaşadı. Yangın sırasında 88 yaşındaki yaşlı kadın, evinin kül olduğunu izlerken, itfaiye eri ona elini tutarak teselli etti. Yangının şiddetini gören torunları ise gözyaşlarını tutamadı.

Yangın, Kepez’deki Müstakil Evde Çıktı

Yangın, saat 11.40 sıralarında Antalya'nın Kepez ilçesi Fatih Mahallesi'nde bulunan 2 katlı bir müstakil evde meydana geldi. O sırada evde yalnız olan Kerem Akkay, anne-babasının işe gitmesinin ardından babaannesi Hamide Akkay (88) ve kız kardeşiyle birlikte evdeydi. Kerem Akkay, yatarken kardeşinin uyarısıyla odadan çıkan dumanları fark etti ve hemen babaannesini evin balkonuna çıkararak uzaklaştırdı. Kerem, hortumla yangına müdahale etmeye çalıştı ancak elektrik tesisatından kaynaklandığı düşünülen yangın hızla yayıldı.

İtfaiye Ekipleri Müdahale Etti, Yangın Kontrol Altına Alındı

Kerem Akkay, yangının büyümesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına hızla müdahale ederek alevleri söndürmeyi başardı. Bu sırada, yangın nedeniyle evlerini kaybeden genç kız gözyaşlarını tutamadı. 88 yaşındaki babaanne ise endişeli gözlerle itfaiye ekiplerinin çalışmasını izledi. Yangının söndürülmesinin ardından itfaiye eri, yaşlı kadını teselli ederek elini tutarak "Her şey yolunda, önemli bir şey yok" dedi.

Trafikte Cam Silenlere İdari Para Cezası Trafikte Cam Silenlere İdari Para Cezası

Maddi Hasar Meydana Geldi

Yangının söndürülmesinin ardından evde ciddi maddi hasar oluştu. Ancak, yaşanan dramda can kaybı yaşanmadı. İtfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi sayesinde, yangın daha fazla büyümeden kontrol altına alındı.

Kaynak: iha