Antalya'da İnşaat Malzemesi Yüklü Kamyonet Devrildi: 2 Yaralı

Antalya'nın İbradı ilçesinde inşaat malzemesi taşıyan bir kamyonetin devrilmesi sonucu iki kişi yaralandı. Kaza, İbradı-Akseki kara yolu üzerinde meydana geldi.

Kaza Saat 13:00'te Meydana Geldi

Kaza, saat 13.00 sıralarında İbradı-Akseki kara yolunun Düzlen Mahallesi yakınlarında yaşandı. Akseki yönüne gitmekte olan ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen 07 AHM 095 plakalı inşaat malzemesi yüklü kamyonet, sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi ve uzun süre sürüklendi.

Yardıma İlk Müdahale Yapıldı

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, kazada yaralanan Hasanat Çetin ve Celal Kurtulgu'ya ilk müdahalelerini yaptı.

Kahramanmaraş’ta Konteyner Kentte Yangın Çıktı! Kahramanmaraş’ta Konteyner Kentte Yangın Çıktı!

Yaralıların Durumu Stabil

Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Akseki Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilirken, tedavi süreçlerinin devam ettiği öğrenildi.

Jandarma İnceleme Başlattı

Kazanın ardından jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Olayın neden kaynaklandığı ve kazanın detaylarıyla ilgili çalışmalar sürüyor.

Kaynak: İHA