Kaymakam Üçüncü: "Bu Millet, Her Zaman Payidar Kalacaktır"
Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, iftar yemeği sırasında yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Şehit aileleri ve gazilerle birlikte olmanın kendileri için büyük bir onur olduğunu belirten Üçüncü, "Aziz şehitlerimizi minnetle anıyor, şehadet şerbeti içmiş tüm şehitlerimize Cenab-ı Hak'tan rahmet diliyorum. Bugün, bu soframızı huzurla açabilmemizin müsebbipleri şehit ailelerimiz ve onurlu gazilerimizdir. Dualarımız onların hak kapılarından dönmesin" dedi.
İftar Sofrasında Birlik ve Dayanışma
İftar yemeği Seyirpark’ta düzenlendi ve Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Belediye Başkanı Saniye Caran, Cumhuriyet Savcısı Ali Onu Akyüz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Vedat Kılınç, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Canbazoğlu'nun yanı sıra, birçok kamu yetkilisi de etkinliğe katıldı. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Korkuteli Şubesi temsilcisi ve Kıbrıs Gazisi Mehmet Çoban da iftar yemeğine katılanlar arasında yer aldı.
İftar Sonrası Dua Etme Geleneği
İftar yemeği sonrasında Korkuteli İlçe Müftüsü Mustafa Kızmaz’ın önderliğinde, şehitler için dua edildi. Katılımcılar, vatan uğruna canlarını feda eden şehitler için dua ederek, gazilere de sağlık ve huzur diledi.
Benzer içeriklere ulaşmak için tıkla! En güncel Kahramanmaraş haberleri ve Maraş haberleri burada!