Heyet, Devam Eden Projeleri Yerinde Gözlemledi

İncelemelere, Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Mart, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Önder Gökşen ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Akif Bakır da katıldı. Heyet, inşaat alanlarında yüklenici firmalardan bilgi alarak projelerin ilerleme durumunu değerlendirdi.

Milletvekili Tuba Köksal’dan Eğitime Yakın Takip (1)Birçok Okula Yerinde Ziyaret Gerçekleştirildi

Ziyaret kapsamında, Dulkadiroğlu ilçesinde yapımı süren Atatürk İlkokulu, Kahramanmaraş Ortaokulu, Kayabaşı İlkokulu ve Kahramanmaraş Anadolu Lisesi gibi önemli eğitim yatırımlarının inşaat sahaları gezildi. Milletvekili Köksal, çalışmaların hızla tamamlanarak öğrencilerin modern binalarda eğitim görebilmesinin önemine dikkat çekti.

GKV Öğrencileri Matematikte Zirveye Yerleşti GKV Öğrencileri Matematikte Zirveye Yerleşti

Milletvekili Tuba Köksal’dan Eğitime Yakın Takip (13)“Eğitime Yapılan Yatırım, Geleceğe Yapılan Yatırımdır”

Ziyaret sonrasında kısa bir açıklama yapan Dr. Tuba Köksal, eğitime yapılan her yatırımın Kahramanmaraş’ın geleceğini güçlendireceğini belirtti. Köksal, projelerin titizlikle takip edildiğini ve öğrencilerin en iyi şartlarda eğitim alabilmesi için çalışmaların aralıksız süreceğini vurguladı.Milletvekili Tuba Köksal’dan Eğitime Yakın Takip (12)Milletvekili Tuba Köksal’dan Eğitime Yakın Takip (11)Milletvekili Tuba Köksal’dan Eğitime Yakın Takip (10)Milletvekili Tuba Köksal’dan Eğitime Yakın Takip (9)Milletvekili Tuba Köksal’dan Eğitime Yakın Takip (8)Milletvekili Tuba Köksal’dan Eğitime Yakın Takip (7)Milletvekili Tuba Köksal’dan Eğitime Yakın Takip (6)Milletvekili Tuba Köksal’dan Eğitime Yakın Takip (5)Milletvekili Tuba Köksal’dan Eğitime Yakın Takip (4)Milletvekili Tuba Köksal’dan Eğitime Yakın Takip (3)Milletvekili Tuba Köksal’dan Eğitime Yakın Takip (2)

Muhabir: SERPİL KARA