Miniklere Ramazan Coşkusu: Tiyatro ve Atölye Buluşması Miniklere Ramazan Coşkusu: Tiyatro ve Atölye Buluşması
Kahramanmaraşlı Akademisyenler Bir Araya Geldi
Pazar sabahı yapılan bu toplantı, katılımcıların şehre olan sevgi ve bağlılıkları ile anlam kazandı.
Gelecek İçin Güç Birliği Mesajı
Karakoç Dora, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, toplantının amacını şu şekilde ifade etti: “Kahramanmaraş’ımız için atan kalpler ve Kahramanmaraş’ımız için yazan kalemler olarak bu davette, birbirinden kıymetli mütevelli heyet üyeleri ve vakıf kurucu iradesi önderliğinde fikir alışverişinde bulunduk. Amacımız, Kahramanmaraş’ımızın sadece binalarının değil, insan kaynağının ve bilişsel algısının da yeniden inşası ve ihyasına yönelik güç birliği oluşturmak.”
Toplantıya katılan akademisyenler ve fikir liderleri, Kahramanmaraş'ın geleceği için stratejik ve entelektüel işbirliklerinin artırılması gerektiğine dikkat çekti.
Şehre Katkı Sağlayan Katılımcılara Teşekkür
Zuhal Karakoç Dora, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti. Katılımcılara minnettarlığını dile getiren Dora, “Emeği geçenlere, katılım sağlayanlara ve engeli olup katılım sağlayamayanlara ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım” dedi.
Akademik ve Entelektüel İşbirliği Vurgusu
Kahramanmaraş Eğitim Vakfı’nın düzenlediği bu toplantı, şehre ve bölgeye katkı sağlamak amacıyla akademik işbirliklerinin artırılması gerektiğine dair önemli mesajlar verdi. Toplantının, Kahramanmaraş’ın sosyal, kültürel ve ekonomik geleceği adına fikir birliğini güçlendireceği vurgulandı.
Bu etkinlik, Kahramanmaraşlı akademisyenlerin güç birliği yaparak şehirdeki kalkınma süreçlerine katkı sağlamaları adına önemli bir adım oldu.
Muhabir: SEFA BAŞER