Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet, Panik Butonu çözümü sayesinde, kullanıcılarını yalnızca hırsızlık tehlikesine karşı değil, acil sağlık ve panik hallerinde de koruma altına alıyor. Panik Butonu ile, özellikle yalnız yaşayan yaşlılar, kronik hastalığı veya bedensel engeli bulunanlar, evdeki günlük hayatlarında daha rahat ve güvende hissediyor. Evin her yerine taşınabilen Panik Butonu, tek tuşla Pronet’e sinyal göndererek, ambulans, polis veya itfaiyenin adrese en hızlı şekilde ulaşmasını sağlıyor. Böylece, yaşlı, hasta ve engelli yakınlarının da gözleri arkada kalmıyor.
Panik Butonu yaşlılar veya bedensel engellilerin tercihi Elektronik güvenlik sistemleri denilince pek çok kişinin aklına sadece hırsızlığa karşı koruyan sistemler geliyor. Oysaki bugün, gelişmiş teknolojik çözümler sunan sistemleri tercih ederek, acil sağlık ve panik durumlarında da gereken yardıma en hızlı şekilde ulaşmak mümkün.
Aile büyükleri, kronik hastalar ve bedensel engelliler güvende Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet’in sunduğu Panik Butonu çözümü, özellikle ailesinde yaşlı, bedensel engelli ya da diyabet, epilepsi gibi kronik sağlık problemleri bulunanlar tarafından sıkça tercih ediliyor. Panik butonu, yalnızca yaşlı ve hasta yakınlarının onlardan uzaktayken daha huzurlu olmasını sağlamıyor, bizzat bu kişilerin de, ev içindeki gündelik yaşamlarında daha güvenli hissetmesine imkan tanıyor, bu yolla hayat kalitelerini yükseltiyor.
Panik halinde tek tuşla yardım istenebiliyor 365 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren Pronet Alarm Haber Alma Merkezi’ne tek tuşla sinyal gönderilebilen Panik Butonu, Pronet’in 5 Korumalı Güvenlik Hizmeti kapsamında opsiyonel olarak sunuluyor. Kişi acil sağlık veya panik hallerinde butona basarak Pronet’e sinyal gönderdikten ortalama 10 saniye sonra Pronet ekibi sinyale geri dönüyor. Vakanın niteliğine ve kişinin tercihine göre, sinyalin geldiği adrese polis, ambulans veya itfaiye gönderiliyor veya aile üyelerine haber iletiliyor.
Evin her noktasında kullanılabiliyor Boyutları fark etmeksizin yaşanılan evin her noktasında kullanılabilen Panik Butonu, boyuna kolye olarak, bele kemer üstüne veya kola saat gibi takılabiliyor. Böylece evin her yerinde, her an kişinin yanında oluyor. Pronet Panik Butonu, kullanıcının ihtiyaçlarına veya tercihlerine göre, istenilen sayıda satın alınabiliyor.
Pronet hakkında: 1995 yılında kurulan Pronet, bugün yaklaşık 200 bin aktif güvenlik sistemi kullanıcısı ve 5000’i aşan özel güvenlik projesiyle sektörünün lider şirketidir. Sunduğu güvenlik çözümleriyle kişi, kurum, kuruluş, öz varlık ve bilginin korunmasını sağlayan Pronet, ev ve işyeri güvenliğinin yanı sıra bankalar, alışveriş merkezleri, havaalanları, perakende mağaza zincirlerinin de aralarında bulunduğu birçok büyük kuruma yönelik hizmet ve çözümler üretiyor. Hizmetlerini hırsızlığa karşı önleyici ve caydırıcı tedbirlerle sınırlı tutmayan Pronet, abonelerine ‘5 Korumalı Güvenlik Hizmeti’ ile hırsızlık, yangın, gaz kaçağı, su baskını gibi olayların yanı sıra acil sağlık ve panik durumlarına da müdahale edebiliyor. İnsana ve teknolojiye sürekli yatırım yapan Pronet, bunun bir sonucu olarak alarm sonrası aboneyi ortalama 10 saniyelik arama hızıyla dünya standartlarının üstünde bir hizmet veriyor. 2015’te Türkiye’de En İyi Müşteri Deneyimi Ödülü’nü kazanan Pronet, 2016’da da çağrı merkezi sektörünün dünya çapındaki en prestijli etkinliklerinden 11. Contact Center World Awards’ta, “En İyi Müşteri Deneyimi” kategorisinde önce EMEA Bölgesi (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) ve sonra dünya birincisi oldu. Pronet ayrıca, dünyanın en saygın iş ödülleri organizasyonlarından Stevie Awards 2016’da 4 altın, 3 bronz ödül kazanarak önemli bir başarıya daha imza attı.
Boğaziçi’nden Netmarble’a “Yılın Oyun Firması” ödülü Netmarble Türkiye, Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü tarafından düzenlenen Boğaziçi Bilişim Ödülleri 2016’da “Yılın Oyun Firması” seçildi. Ödül töreninde konuşan Netmarble Türkiye Ortadoğu ve Avrupa’dan Sorumlu Pazarlama ve Mobil Direktörü Aras Şenyüz: “Ülkemizin geçtiği zor zamanlarda oyuncularımızın yüzüne biraz olsun tebessüm gelsin diye çalışıyoruz” dedi.
Türkiye, Boğaziçi Bilişim Ödülleri 2016’da “Yılın Oyun Firması” seçildi. Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü (COMPEC)'in bu sene dördüncüsünü düzenlediği Boğaziçi Bilişim Ödülleri 2016’da, bilişim sektöründe çeşitli kategorilerde yılın en iyileri seçildi. “Yılın Oyun Firması” ödülü Wolfteam, Paramanya, EvilBane, MARVEL Future Fight gibi başarılı oyunları sunan Netmarble Türkiye’nin oldu. Halk oylamasının yanı sıra özel jüri ve bilişim kulüplerinin oylarıyla belirlenen kişi ve kurumların ödülleri, Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall'de gerçekleşen törenle dağıtıldı. Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü’nce yapılan değerlendirmede 5 firma arasından öne çıkarak “Yılın Oyun Firması” seçilen Netmarble Türkiye ödülünü Ortadoğu ve Avrupa’dan Sorumlu Pazarlama ve Mobil Direktörü Aras Şenyüz aldı. Şenyüz’e ödülü, Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Ödülleri Lideri İsa Ertan Karabıyıklı verdi.
Türkiye 20 milyon oyuncumuz var Aras Şenyüz ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, güzel bir ödül töreni düzenledikleri için Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübüne ve oylarıyla Netmarble Türkiye’yi bu ödüle layık görenlere teşekkür etti. Şenyüz şöyle devam etti: “Netmarble olarak 15 yıldır oyun sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Türkiye’de yılda yaklaşık 20 milyon kişi oyunlarımızı oynuyor. Ülkemizin geçtiği bu zamanlarda oyunlarımızı oynayan kişilerin yüzüne bir parça tebessüm koymak için onları biraz olsun eğlendirebilmek için gece gündüz durmadan yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Mümkün olduğunca oyuncularımızı mutlu etmek için çalışıyoruz. Burada asıl teşekkürü bizim değil geleceğimizin umut ışığı olan siz gençlerin hak ettiğini düşünüyorum.”