Mezarlık Skandalı: Annemizin Mezarına Kedi Gömülmüş Mezarlık Skandalı: Annemizin Mezarına Kedi Gömülmüş

Adana'da Silahlı Saldırı: Çelik Yelekli Şüpheliler Tutuklandı

Adana'da biri çelik yelek giyen motosikletli iki şüpheli, bir evi kurşunlayarak kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı. Şüpheliler, üzerlerinde bulunan çelik yelek ve iki ruhsatsız tabanca ile gözaltına alındı. Olayın sebebinin ise bir düğünde 'halay başı' anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavga olduğu öğrenildi.

5 Kilometrelik Kovalamaca Sonunda Yakalandılar

Olay, 18 Mart’ta Sarıçam ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde meydana geldi. Husumetli oldukları A.A.'nın evine motosikletle gelen C.Ç. (23) ve A.B. (26), müstakil eve defalarca ateş açarak olay yerinden kaçmaya başladı. Bu sırada bölgede devriye atan yunus polisleri, silah seslerini duyarak şüphelileri takibe aldı. Polislerin 'dur' ihtarına uymayan saldırganlar, yaklaşık 5 kilometre süren kovalamacanın ardından Yüreğir ilçesi Kozan Caddesi’nde yakalandı.

Üzerlerinden Çelik Yelek ve Tabanca Çıktı

Şüphelilerin üst aramasında iki adet ruhsatsız tabanca ve çelik yelek ele geçirildi. Gözaltına alınan C.Ç. ve A.B., sorgulanmak üzere Gasp Büro Amirliği'ne teslim edildi. Yapılan incelemelerde, olayın nedeninin birkaç gün önce katıldıkları bir düğünde 'halay başı' olmak için yaşanan anlaşmazlık olduğu ortaya çıktı.

Mahkemeye Sevk Edilen Şüpheliler Tutuklandı

Şüphelilerin düğünde kavgaya karıştıkları ancak isimlerini vermekten kaçındıkları belirlendi. Olaydan sonra husumet güttükleri A.A.'nın evini kurşunladıkları tespit edildi. Adliyeye sevk edilen iki şüpheli, mahkemede suçlamaları reddetse de deliller doğrultusunda tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA