Gaziantep'in zengin mutfak kültürünün önemli parçalarından olan patlıcan, kabak ve biber kurutmalıkları tezgahlarda yerini aldı.
Kahramanmaraş'ta kışın tüketilmesi için dolma yemeği yapmakta kullanılan patlıcan, biber, kabak kurutularak raflardaki yerini aldı.
Adana'da kırmızı biber hasadıyla birlikte salça sezonu da açıldı. Kırmızı biberden yapılan salçalar, güneşte suyunu alması için damlara serilmeye başlandı.
Gaziantep'te biber salçası üretim tesisleri, kış aylarında sofraların vazgeçilmezi olan salçayı temin etmek isteyen vatandaşların taleplerini karşılamak için yoğun bir...
Kahramanmaraş'ın coğrafi işaret tescilli ürünü "Maraş biberinde" dördüncü kırım hasat sonrası bu yılki üretim tamamlanmış oldu.
Hatay’da hasadı yapılan acı biber, depremzede tarım işçilerine zor anlar yaşatıyor.