İnsanlık her yeni yıl girerken, şüphesiz daha az sorunla,daha fazla huzur ister. Bu nedenle bizde diyoruz ki, yeni yıl barış yılı olsun!İnşallah!

Ancak, temennimizin hava kalacağını düşünüyorum, çünküfitne yeryüzünde tavan yapmış durumda, bunu da üst aklın çocukları emperyalistzihniyet yapıyor.

Başta ABD ve Rusya olmak üzere, ülkelerin başındakiyöneticiler ağızlarına barış kelimesini almıyorlar. Alsalar bile inandırıcıolmuyor. Çünkü inandırıcı olmuyorlar.

Şu anda, Filistin halkı açık hapishanede açlık ve gözyaşıiçindeler. Yine Suriyelilerin ve dünyanın dört bir yanındaki mazlumlar elleriniaçmış, Yaratan’a yalvarıyorlar.

Ancak Ortadoğu durulmayacak gibi, görünüyor. Çünküİsrail, bu bölge insanlarına kan kusturuyor, olmada bir de Kudüs topraklarınıkirletiyorlar…

 

DÜNYA İMPARATORLUĞU KURACAKLARMIŞ

Çünkü fitneci zihniyetin öncüleri olan: “Haçlı-Siyonist-Evanjelistler -Hıristiyan dünyası (İngiltere/Amerika)  İslam coğrafyasında‘Yahudi” bir devlet kurdurarak, İslam âlemine hançer sokmuş. Hıristiyanlar,Onlar, Filistin'de kurulacak bir Yahudi devletinin Müslüman ülkelerde büyük birçalkantı ve sürekli bir istikrarsızlık yaratacağını çok iyi biliyorlardı.

Trump'ın rezil Kudüs kararı, "Gizli DünyaDevleti"nin uygulamaya koyduğu son operasyonun adı. Evanjelist-Kabala-Eski ahid safsataları parantezinde güya İsa Mesih'in gelişihızlandırılacak ve ardından da Büyük Yahudi Krallığı kurulacak.( Bu konudageçtiğimiz günlerde bir yazı kaleme almış, bu kesimin, bu görüşe iman ettiğiniifade etmiş. Kur’an da böyle bir işaret olmadığını, bazı zayıf hadislerbulunduğunu da belirtmiştim)

 İlluminati'nin 11 Eylül ile birlikte başlattığı'Haçlı Seferi'dir. "Yeni Haçlı Seferleri"ni başlatan Rockefeller'ın,Rothschild'lerin ABD'nin kuruluş felsefesine soktukları Mesihçi anlayıştır.Buradan "Büyük İsrail Projesi"ne yürümektedirler.İllumınati-Evanjelikler- Siyonistler-ABD-İsrail, Kutsal Yerler üzerindenkıyamet savaşını asla kazanamayacaklar. (Bülent Erandaç)

 

BAŞARAMAYACAKLAR

Yeni yıla girdiğimiz saatlerde, yani geçtiğimiz hafta sona Kahramanmaraşlı vatandaşlarla bir araya geldik.Saraçhane Çarşısından, Andırın Garajı arası tam on esnaf ile sohbet etme imkânıbuldum. Onlara başta ABD olmak üzere, İsrail, İngiltere, Almanya, Hollanda,Rusya, İran gibi ülkelerin tutumlarını ve ülkemiz üzerinde oynanan oyunlarıuzun uzun anlattım. Tevafuk olsa gerek, hiç birisi de PKK ve ABD işbirliğininbaşarılı olamayacağını, Türkiye’nin oyunu bozduğuna söylediler.

İçlerinden birisi farklı düşündüğünü, düşmanın uyumadığını,plan üstüne plan kurduğuna inandığını belirterek, NATO Gladyosu, Üst Aklınçocukları, Evanjelik ABD-Siyonist İsrail fitne çıkartmaya devam edeceğini, Türkinsanının uyanık olmasını, Müslümanların birlikte hareket etmek mecburiyetibulunduğunu vurguladı, eskisinden daha fazla uyanık olmamız gerektiğinin altınıçizdi.

 

ŞAŞIRDIM KALDIM!

Yani, insanımızın dünyada olup bitenleri böyle yakındantakip etmeleri beni son derece memnun etti. Zannederim, bu bilinçlenmeyi sosyalve ulusal medya organlarına ve açıkoturum ve panellere konuk olan yazarlara vefikir adamlarına, program yapımcılara borçluyuz.  

Bunun yanında okuma oranı da artıyor, bunlarşuurlaşmamıza neden oluyor diye düşünüyorum.

Diyeceğim şu ki, insanoğlu böyle gelmiş böyle gitmez. .

Habil ile Kabil ile başlamış bu süreç, Allah nurunutamamlayınca bitecektir. Yani, hakkın sesi, batılın sesini kısmalı. Bunun için hak ve hakikati savunanların güçlü ve adil olması gerek.

Onlar güçten alırlar, barışı isteyenler çok çalışmalı,üretmeli ve güçlü olmalı.

Aksi takdirde zalimler zulümlerini sürdürmeye devamedeceklerdir. Barışta hayal olacaktır.

Ne diyelim, inşallah Rabbim yeryüzüne huzur ve barışgönderir.

Kalın sağlıcakla.